Ohjelmatarjonta

* Pe 29.10 klo 20.00 Tapahtumahotelli Tallukassa

Loistava Laulaja suurkonsertti: Matkalla finaaliin

Loppukilpailuun valitut laulajat esiintyvät Mirka Dojan & Amorion säestyksellä. Tähän konserttiin osallistuminen on kilpailijoille vapaaehtoista ja toimii hyvänä harjoituksena orkesterin kanssa. Finlandia teevee kuvaa konsertin ja lähettää sen suorana nettilähetyksenä!

* La 30.10 päivällä Sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi oma ammattitaidolla tehty digimainos klippi jossa voi olla laulua ja esittelysi markkinointia varten! Varaa aika ajoissa!

  • 15.9 alkaen jatkamme tanssitarjontaa Messukylän Juhla-/työväentalolla.
  • 20.10 tulkintojen mestari Pasi Kivimäki duo
  • 27.10. Loistava Laulaja 2020 Pekka Vaattovaara & Mirka Dojan
  • 03.11. Kake Niska duo
  • 10.11. Tangokuningatar Johanna Debreczeni & Mirka Dojan
  • 17.10. Tangoseniori Tuulikki Järvi & Tapani Luojus
  • 24.11. Tangokuningas Jouni Keronen duo
  • 01.12. Essi Leppäkoski &

Loistava Iskelmä kilpailussa etsimme uutta vuoden iskelmää vuosittain. Kilpailu on avoin sävellys- ja sanoituskilpailu. loistavaiskelma.comLauluyhtye Humaus

humaus

Lauluyhtye Humaus on nelimiehinen musikanttiryhmä. Humaus on laaja-alainen ohjelmistoltaan. Siihen kuuluu huumoripitoisten laulujen lisäksi mm. kansanlauluja, serenadeja, Isänmaallisia lauluja ja hengellistä musiikkia. Näihin kaikkiin olemme etsineet luovuudella tehtyjä sovituksia ja sukellamme niihin ennakkoluulottomasti. Tällä tavoin olemme löytäneet oman tyylin ja soundin, yhdessä humauksessa.
Laulut esitetään pääosin ilman ulkopuolista säestystä, eli a capellana.

Katso lisää humaus.com!             Viihdytysjoukot – Orkesteri

viihtytysjoukot

Viihdytysjoukot-orkesteri on seitsenmiehinen kokoonpano jonka ohjelmisto koostuu iskelmä- ja viihdemusiikista 30-luvulta aina tähän päivään. Ohjelma on hyväntuulinen jossa ei kuitenkaan unohdeta syviä tunteita. Orkesterissa soi, kaksi hanuria, koskettimet, saksofoni, klarinetti, trumpetti, kontrabasso, rummut ja kitara. Laulajina ovat Martti Kuurila ja tangokuningas Jouni Keronen.

Lue lisää osoitteesta viihdytysjoukot.fi!


Martti & Jussi

martti_jussi

Lauluja ja tarinoita pianon säestyksellä. Kun perhejuhlat, yritysjuhlat ym. kaipaa musiikkia tilanteen vaatimalla vakavuudella tai huumorilla niin tämä duo on paikallaan. Ohjelmistoa löytyy kansanlauluista hengellisen musiikin kautta iskelmiin. Järjestämme myös yhteislaulutilaisuuksia. Pianistina Jussi Tamminen.

Ota yhteyttä martti.kuurila@gmail.com tai 045-1500 512


Duo Martti Kuurila & Tapani Luojus

martti_02

Tanssimusiikin taitajat midihanurin rytmittämänä. Perinteistä tanssimusiikkia ja iskelmää tulee vaikka koko illan. Tanssirytmejä molemmille tanssijaloille.

Ota yhteyttä martti.kuurila@gmail.com tai 045-1500 512


Trio Martti ja pelimannit

Sopivan kokoinen ryhmä tanssien/juhlien rytmittäjä vaikka isommallekin porukalle ja salille. Mukana on myös puhallinmusiikin taitaja. Musiikkinautintoa ammattitaidolla.

Ota yhteyttä martti.kuurila@gmail.com tai 045-1500 512