Ohjelmatarjonta

 

  • to 26.8.-21. klo 20.00 järjestetään laulukilpailun briiffaus, jossa kerrotaan laulun tarinan sisäistämisestä, esiintymistaidosta, laulutekniikasta ym. tärkeästä asiasta, jotka auttavat kilpailuun valmistautumisessa. Briiffaus on kaikille avoin. Hinta 20€. Ilmoittaudu loistovirma@gmail.com

* pe-la 27-28.8.-21 Loistava Laulaja puolivälierä Hotelli Keurusselkä

Tangokuningas Jaska Mäkynen tanssittaa perjantaina kansaa parketilla kisan jälkeen!

* pe-la 3-4.9.-21 Puolivälierä Virkistyshotelli Yyteri

Tangokuningas Jaska Mäkynen tanssittaa lauantaina kansaa parketilla kisan jälkeen!

su 12.9.-21 Sota-ajan laulujen suuri    viihdekonsertti:

Ilta Kannaksella
 su 12.9.-21 klo 17.00 Huissin Urheilutalolla Ilmajoella
Solistikattaus on huikea:
Tangokuningas Jaska Mäkynen, Loistava Laulaja 2020 Merja Uimonen, Tangokuningatar Pirita Niemenmaa, ja viihteen monitoimimies/ käsikirjoittaja Martti Kuurila
Säestyksistä huolehtii: Nelostien Juhlakokoonpano!

Konsertissa kuullaan tuttuja lauluja sota-ajalta, tunteita, kaipausta, iloa, surua,… tietenkään huumoria unohtamatta.

Tulkaa viihtymään, tarjoamme hyväntuulisen konsertin!

Soita ja hanki lippusi ennakkoon, myös ryhmämyynti:

Teija Kankaanpää 050-5905441 ja Martti Kuurila 045-1500512

Lippuja myös ovelta tunti ennen konsertin alkua jos tilaa on. Liput 28€, eläkeläiset 25€, ryhmät ennakkoon (väh. 15 hlöä) 23€.

Huissin urheilutalo (kolmostien varrella) Vaasantie 1081 61350 Ilmajoki. Konsertissa on väliaika jolloin voitte nauttia puffetista kahvia ja pullaa.

Konsertin kesto on n. kaksi tuntia. Tervetuloa!

* pe-la 24-25.9.-21 Puolivälierä hotelli kivitipussa, lappajärvellä.

 

* la 25.9.-21 Mölkyn Etelä-POHJANMAAN aluekilpailu  iltapäivällä

Hotelli Kivitipun pihamaalla järjestetään huikea Mölkkykilpailu. Kilpailun järjestelyistä vastaa Mölkkyliiton puheenjohtaja, Maailmanmestari Timo Kari ja tuomarointia valvoo itse ”Vallesmanni” Raimo Vistbacka. Kilpailu käydään dubbelikisana eli parikilpailuna. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla 12.9. mennessä. loistovirma@gmail.com

Kivitipussa on viihdettä koko viikonlopun ajan pe 24.9.ja la 25.9. on Loistava Laulaja-2021 puolivälierät ja tangokuningas Jaska Mäkynen tanssittaa lauantaina kansaa parketilla! Varatkaa huone Kivitipusta ja nauttikaa musiikista ja tanssista. kivitippu.fi

* Pe 28.10 klo 20.00 Tapahtumahotelli Tallukassa

Loistava Laulaja suurkonsertti: Matkalla finaaliin

Loppukilpailuun valitut laulajat esiintyvät Mirka Dojan & Amorion säestyksellä. Tähän konserttiin osallistuminen on kilpailijoille vapaaehtoista ja toimii hyvänä harjoituksena orkesterin kanssa. Finlandia teevee kuvaa konsertin ja lähettää sen suorana nettilähetyksenä!

* La 29.10 päivällä Sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi oma ammattitaidolla tehty digimainos klippi jossa voi olla laulua ja esittelysi markkinointia varten! Varaa aika ajoissa!

Jatkamme tanssitarjontaa Messukylän Juhla-/työväentalolla taas kunhan korona hellittää.

Loistava Laulaja on valtakunnallinen laulukilpailu jossa etsimme Loistavia Laulajia ammattilaisten toimin. loistavalaulaja.com

Loistava Iskelmä kilpailussa etsimme uutta vuoden iskelmää vuosittain. Kilpailu on avoin sävellys- ja sanoituskilpailu. loistavaiskelma.comLauluyhtye Humaus

humaus

Lauluyhtye Humaus on nelimiehinen musikanttiryhmä. Humaus on laaja-alainen ohjelmistoltaan. Siihen kuuluu huumoripitoisten laulujen lisäksi mm. kansanlauluja, serenadeja, Isänmaallisia lauluja ja hengellistä musiikkia. Näihin kaikkiin olemme etsineet luovuudella tehtyjä sovituksia ja sukellamme niihin ennakkoluulottomasti. Tällä tavoin olemme löytäneet oman tyylin ja soundin, yhdessä humauksessa.
Laulut esitetään pääosin ilman ulkopuolista säestystä, eli a capellana.

Katso lisää humaus.com!             Viihdytysjoukot – Orkesteri

viihtytysjoukot

Viihdytysjoukot-orkesteri on seitsenmiehinen kokoonpano jonka ohjelmisto koostuu iskelmä- ja viihdemusiikista 30-luvulta aina tähän päivään. Ohjelma on hyväntuulinen jossa ei kuitenkaan unohdeta syviä tunteita. Orkesterissa soi, kaksi hanuria, koskettimet, saksofoni, klarinetti, trumpetti, kontrabasso, rummut ja kitara. Laulajina ovat Martti Kuurila ja tangokuningas Jouni Keronen.

Lue lisää osoitteesta viihdytysjoukot.fi!


Martti & Jussi

martti_jussi

Lauluja ja tarinoita pianon säestyksellä. Kun perhejuhlat, yritysjuhlat ym. kaipaa musiikkia tilanteen vaatimalla vakavuudella tai huumorilla niin tämä duo on paikallaan. Ohjelmistoa löytyy kansanlauluista hengellisen musiikin kautta iskelmiin. Järjestämme myös yhteislaulutilaisuuksia. Pianistina Jussi Tamminen.

Ota yhteyttä martti.kuurila@gmail.com tai 045-1500 512


Duo Martti Kuurila & Tapani Luojus

martti_02

Tanssimusiikin taitajat midihanurin rytmittämänä. Perinteistä tanssimusiikkia ja iskelmää tulee vaikka koko illan. Tanssirytmejä molemmille tanssijaloille.

Ota yhteyttä martti.kuurila@gmail.com tai 045-1500 512


Trio Martti ja pelimannit

Sopivan kokoinen ryhmä tanssien/juhlien rytmittäjä vaikka isommallekin porukalle ja salille. Mukana on myös puhallinmusiikin taitaja. Musiikkinautintoa ammattitaidolla.

Ota yhteyttä martti.kuurila@gmail.com tai 045-1500 512