Matkat

Matka Eestiin, Toilaan ja Narvaan

su16.8. – ke19. 08. 2020

Su 16.08.20 klo 04.45 lähtö Tampereen linja-auto asemalta. > Helsinki Länsisatama, Terminaali 1. Matkaan voit liittyä mukaan Helsingistäkin jos se sopii Sinulle paremmin.

-Laivamatka Helsinki – Tallinna, M/S Finlandia,

Ensimmäisessä kattauksessa runsas meriaamiainen Eckerö Buffeessa. Matkan aikana huoltohytti käytössä.

-Klo11.15 Tallinna.

-Toilassa noin klo 16 mennessä.

Ma 17.08.-20

Aamiainen. Aamu-uinnit Päivällinen. Konsertti konferenssisalissa /tanssia/ illanviettoa.

Ti 18.08.-20

Aamiainen. Aamu-uinnit. Päivän retki. klo 10 – 17 Narva – Narvanjoensuu – Sinimäki. Mahdollisuus ostoskäyntiin Venäjän puolella, jalan. Pitää olla nettiviisumi

Päivällinen Toilassa. Ilta-uinnit / Tanssi-ilta konferenssisalissa karaoken tahtiin.

Ke 19.08.-20

Aamiainen. Aamu-uinnit. Lähdemme viimeistään n klo 12 kohti Tallinnaa.

Tallinnassa mahdollisuus kauppakierrokselle, joku ostoskeskus / ruokailupaikka / superalko..

21.10 Helsinki, Länsisatama

Tampereelle saavutaan n klo 24.

Matkan hintaan kuuluu:

– Edestakaiset linja-automatkat Tampere – Helsinki ja Tallinna – Toila

– Laivamatkat. Menomatkalla M/S Finlandia, ekassa kattauksessa runsas meriaamiainen Eckerö Buffeessa. Matkan aikana huoltohytti käytössä. Paluumatkalla M/S Finlandia, Tallinna – Helsinki. Huoltohytti varattu käyttöön.

– Majoitus: Toila SPA joko 2hh tai 1hh. Hotellissa puolihoito, sis aamiaiset, päivälliset, uima-allas – ja saunaosaston käytön sekä kuntosalin.

– Päivämatka Narvaan linja-autolla

– Pääsyn konserttiin ja tanssitapahtumiin

Vastuullinen matkanjärjestäjä Hämeen Hyvät Matkat ky

Matkavakuutus ei sisälly retken hintaan, mutta sen olemassaolo on retkeläiseltä viisautta.

Hinta:

325€ / hlö, 2hh, 395€ / hlö, 1hh

Varausmaksu 80€, se maksetaan 31.3. mennessä. Matkan loppusumma maksetaan viimeistään 15.6.

Matkalle lähdetään jos lähtijöitä on vähintäin 30 hlöä.

Me Loistovirman väki toivomme että lähdet kanssamme viettämään muutaman mukavan matkapäivän.

Ilmoittaudu matkalle, loistovirma@gmail.com tai

soita 045-1500 512/Martti tai 050 400 6514/Anne

Toilan esittely:

Toila Spa sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä kivenheiton päässä merenrannasta Itä-Virumaalla, lähellä Narvaa. Hotelli on rakennettu v. 1990 ja peruskorjattu v. 2005. Hotellissa on 9 kerrosta ja 140 huonetta. Hotellissa on tallelokerot vastaanotossa, lapsille leikkimaailma. Hotellihuoneet ovat savuttomia. Kylpylässä on 2 tupakointitilaa ja huonekäytävien lopussa olevilla parvekkeilla saa tupakoida. Huoneissa ei ole ilmastointia. Kylpylä on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään.

Kylpylässä tarjotaan klassisia kylpylähoitoja mm. neurologisiin ongelmiin, niveltulehduksiin, sydämen ja verenkierron sekä hengitysteiden vaivoihin. Mielenkiintoinen erikoisuus on -140 asteinen kylmähoito, joka polttaa kerralla 2000 kcal ja sen sanotaan auttavan poistamaan myös selluliittia.

Kylpyläosastolla on sauna- ja uima-allasosasto, infrapunasauna, aromisauna, suolasauna, suomalainen sauna, löylysauna, 25 m uima-allas, lepo- ja vesihieronta-allas sekä porealtaita.
Sauna- ja uima-allasosastolle ei pääse hissillä.

Kauneuskeskuksessa on kampaaja/parturi, kasvohoidot, jalkahoidot, manikyyrit (myös geelikynsien laitto)

Wellness-keskus Orhidee on luxus-lomaa nauttiville aikuisille asiakkaille (lisämaksusta)– sieltä löytyy höyry- ja hunajasauna, suomalainen sauna, japanilainen sauna sekä vedenalaisen hieronnan allas. Trooppisessa puutarhassa on mahdollista nauttia kahvista, teestä ja hedelmistä mukavissa lepotuoleissa (sisältyvät sisäänpääsymaksuun). Ikäraja 18 vuotta!

Kylpylän vieressä sijaitsevassa Orun puistossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet kauniine nähtävyyksineen, mm. linnan puiston terassialue ja Noitametsän paviljonki. Hotellin vastaanotosta saa puiston karttoja. Minigolfrata palvelee keväästä syksyyn.

Savihuone tarjoaa uusia kokemuksia luoville ihmisille. Savihuoneessa voi lisämaksusta askarrella jotain mukavaa. Sen toiminta on ajateltu vähintään 14-vuotiaille, nuoremmat ovat tervetulleita aikuisen kanssa.